Для кого цей горіх є найціннішим у раціоні харчування.
Зміст
Обираючи східні ласощі на вітринах, можна зустріти горіх фундук. Ще його називають лісовий горіх.
Це відмінна закуска, яку можна додавати в їжу або вживати самостійно. Такий продукт із джерелом рослинного білка та багатим складом вітамінів, відмінно доповнить меню і дозволить не набрати зайвих калорій, не відчуваючи голоду.
У середній норма дорослої людини складає 30-70 грам або 15-20 лісових горіхів на день.
Фундук доступний широкому колу споживачів в усіх областях України. Фундук сприяє збалансованому харчуванню для людей, які ведуть здоровий спосіб життя. Кето – дієта, Спортсмени, Бьюті Моделі, Фітнес тренери і т.д.
Щоб свіжий та смачний фундук завжди був під рукою, ви можете купувати сирі горіхи та обсмажувати їх самостійно. Після цього вживайте фундук як закуску або добавку до кави. Також, додавайте горіх фундук у свої улюблені страви: салат, смузі, печиво, десерти з натуральних продуктів.
Деякі люди мають алергію на горіхи. Якщо ви готуєте для інших людей, завжди перевіряйте це перед додаванням у страву.
Для себе перед вживанням проконсультуйтеся з лікарем.
Якщо людина не має алергії, то помірне вживання фундука не несе ризиків для здоров’я.
Біологічний склад та кількість нутрієнтів у горіху фундук