Scroll to recipe

anamartlet
Складність
Легко
Час
30
Порції
3
Калорійність
110

Інвентар

  • Не вимагається

Інгредієнти

  • Мікс салату 300 г

  • Кіноа 80 г

  • Стегно курки або індички 200 г

  • Авокадо 1 шт.

  • Томати чері 6 шт.

  • Олія оливкова за смаком

  • Сіль, перець за смаком

Інструкція приготування

1
Залити кіноа чистою водою в пропорції 1 до 2, відварити на помірному вогні 18-20 хвилин. Вода має повністю википіти, а крупа сильно набрякнути.
2
Обсмажити стегно курки або індички на олії гхі.
3
Остудіть кіноа та м'ясо.
4
Авокадо, стегно, томати чері нарізати, з'єднати з кіноа і салатним міксом.
5
Заправити сіллю, перцем і оливковою олією.
300 в колекції

Про автора
Anastasia
Статті
Вам сподобається
СупОбідПалеоВечеряКетоНизькокалорійнеБез цукруБез лактозиЗвичайне харчування

Суп Гаспачо

М'ясоОбідПалеоВечеряКетоБез цукруБез глютенуЗвичайне харчування

Піперада

ПескетаріанськеОбідВегетаріанськеВечеряПалеоПерекусКетоБез цукруБез глютенуЗвичайне харчування

Суфле з кабачків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

×
ПескетаріанськеРибаОбідВечеряПалеоНизьковуглеводнеНизькокалорійнеБез цукруБез лактозиБез глютенуЗвичайне харчування

Рагу з кальмара з шиїтаке