Scroll to recipe

anamartlet
Складність
Легко
Час
60
Порції
2
Калорійність
69

Інвентар

  • Не вимагається

Інгредієнти

  • Сочевиця 80 г

  • Броколі 75 г

  • Цвітна капуста 75 г

  • Квасоля зелена с/м 40 г

  • Томати чері 40 г

  • Зелений горошок с/м 30 г

  • Морква 30 г

  • Сіль 3 г

  • Хмелі-сунелі 1 г

  • Часниковий порошок 1 г

  • Кумин 1 г

  • Вода 150 г

  • Петрушка свіжа 10 г

Інструкція приготування

1
Капусту розібрати на суцвіття, моркву нарізати тонкою соломкою або натерти на тертці.
2
Усі овочі з'єднати в мисці та замаринувати в спеціях.
3
Викласти в сковорідку, залити водою і рівномірно засипати сочевицею.
4
Накрити кришкою, довести до кипіння й одразу прибрати на повільний вогонь для томління, дати протомитися 25-30 хвилин.
5
Перед подачею перемішати.
300 в колекції

Про автора
Anastasia
Статті
Вам сподобається
СупОбідВечеряПалеоКетоНизькокалорійнеБез цукруБез лактозиЗвичайне харчування

Суп Гаспачо

М'ясоОбідПалеоВечеряКетоБез цукруБез глютенуЗвичайне харчування

Піперада

ПескетаріанськеВегетаріанськеОбідПалеоВечеряПерекусКетоБез цукруБез глютенуЗвичайне харчування

Суфле з кабачків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

×
ПескетаріанськеВегетаріанськеОбідПалеоВечеряКетоБез цукруЗвичайне харчування

Фарширований перець із сиром у паніровці