Scroll to recipe

anamartlet
Складність
Легко
Час
30
Порції
8
Калорійність
532

Інвентар

  • Духовка

Інгредієнти

  • Яйце - 2 шт.

  • Арахісова паста - 450 г

  • Паста Тахіні - 150 г

  • Еритритол - за смаком

  • Ягоди

Інструкція приготування

1
Змішати всі інгредієнти (крім ягід).
2
Викласти на формі у вигляді печива.
3
Зверху викласти ягоди.
4
Відправляємо в духовку на 10-15 хвилин за температури 190 градусів.
300 в колекції

Про автора
Anastasia
Статті
Вам сподобається
СупОбідПалеоВечеряКетоНизькокалорійнеБез цукруБез лактозиЗвичайне харчування

Суп Гаспачо

М'ясоОбідПалеоВечеряКетоБез цукруБез глютенуЗвичайне харчування

Піперада

ПескетаріанськеОбідВегетаріанськеВечеряПалеоПерекусКетоБез цукруБез глютенуЗвичайне харчування

Суфле з кабачків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

×
ВафліПескетаріанськеОбідВегетаріанськеВечеряПалеоПерекусВеганськийБез цукруБез лактозиЗвичайне харчування

Вафельна піца