Scroll to recipe

anamartlet
Складність
Легко
Час
100
Порції
6
Калорійність
35

Інвентар

  • Блендер

  • Духовка

Інгредієнти

  • Перець болгарський 1 кг

  • Помідори 300 г

  • Часник 0,5 шт.

  • Морква 1 шт.

  • Цибуля 1 шт.

  • Перець горошком 5 шт.

  • Сіль за смаком

  • Вершки 10% 100 мл

  • Бальзамік і оливкова олія для прикраси

Інструкція приготування

1
Болгарський перець, помідори і часник запекти за 220 градусів упродовж 40 хвилин, проткнувши попередньо перець зубочисткою і збризнувши оливковою олією.
2
Поки запікається перець, зварити овочевий бульйон: цибулю і моркву почистити, залити 3 літрами води, додати перець, довести до кипіння і варити на повільному вогні 40 хвилин. Процідити.
3
У бульйон додати печені овочі, пюрирувати, додати вершки та сіль, довести до кипіння.
4
Прикрасити бальзаміком і оливковою олією за бажанням.
300 в колекції

Про автора
Anastasia
Статті
Вам сподобається
СупОбідПалеоВечеряКетоНизькокалорійнеБез цукруБез лактозиЗвичайне харчування

Суп Гаспачо

М'ясоОбідПалеоВечеряКетоБез цукруБез глютенуЗвичайне харчування

Піперада

ПескетаріанськеОбідВегетаріанськеПалеоВечеряПерекусКетоБез цукруБез глютенуЗвичайне харчування

Суфле з кабачків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

×
ПескетаріанськеВегетаріанськеПалеоДесертПерекусКетоНизьковуглеводнеНизькокалорійнеБез цукруБез лактозиБез глютенуЗвичайне харчування

Клафуті з абрикосами та чорносливом