Scroll to recipe

anamartlet
Складність
Легко
Час
50
Порції
8
Калорійність
60

Інвентар

  • Духовка

  • Блендер

Інгредієнти

  • Гарбуз 1,5 кг

  • Апельсин 1 шт.

  • Бульйон курячий або овочевий 1 л

  • Творожний сир 150 г

  • Вершки 20% 250 мл

  • Оливкова олія 15 мл

  • Цибуля ріпчаста 100 г

  • Зерна кукурудзи 150 г

  • Вершкове масло 50 г

  • Коріандр мелений 2 щіпки

  • Кориця 1 щіпка

  • Сіль за смаком

Інструкція приготування

1
Цибулю почистити та нарізати на чверті.
2
Гарбуз очистити, нарізати великими шматочками.
3
Розтопити вершкове масло і вмішати в нього корицю та коріандр.
4
Покрити шматочки гарбуза і цибулю маслом і запікати в розігрітій духовці за 220 градусів 20 хвилин до м'якості гарбуза.
5
У розігрітий сотейник капнути трохи оливкової олії, викласти кукурудзу, обсмажити її до золотистої скоринки. У самому кінці додати сік апельсина. Потомити 5 хвилин і зняти з вогню.
6
У каструлі розігріти бульйон, додати 90% усього запеченого гарбуза, усю цибулю і 90% зерен кукурудзи.
7
Довести до кипіння і додати творожний сир. Пробити блендером до однорідного стану.
8
Довести до смаку сіллю і перцем, додати вершки і томити суп на середньо-малому вогні 10 хвилин.
9
У тарілку налити суп, додати кілька шматочків гарбуза і прикрасити зернами смаженої кукурудзи. Декорувати свіжою оливковою олією.
300 в колекції

Про автора
Anastasia
Статті
Вам сподобається
СупОбідПалеоВечеряКетоНизькокалорійнеБез цукруБез лактозиЗвичайне харчування

Суп Гаспачо

М'ясоОбідПалеоВечеряКетоБез цукруБез глютенуЗвичайне харчування

Піперада

ПескетаріанськеОбідВегетаріанськеВечеряПалеоПерекусКетоБез цукруБез глютенуЗвичайне харчування

Суфле з кабачків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

×
CніданокПескетаріанськеОбідРибаПерекусКетоНизьковуглеводнеБез цукруБез лактозиБез глютенуЗвичайне харчування

Роли з рибою та авокадо