Scroll to recipe

anamartlet
Складність
Легко
Час
20
Порції
10
Калорійність
58

Інвентар

  • Духовка

Інгредієнти

  • Червона паприка

  • Сушені помідори

  • Рікотта

  • Квашені огірки

  • Оливки

  • Кінза

Інструкція приготування

1
Паприку розрізаємо навпіл і відправляємо в духовку на 10-15 хвилин.
2
Змішуємо рікотту, квашений огірочок, сушені помідори.
3
Нарізаємо дрібно оливки і додаємо їх разом із часником. Перець теж дрібно нарізаємо і додаємо.
4
Перемішуємо суміш із кінзою та подаємо.
300 в колекції

Про автора
Anastasia
Статті
Вам сподобається
СупОбідПалеоВечеряКетоНизькокалорійнеБез цукруБез лактозиЗвичайне харчування

Суп Гаспачо

М'ясоОбідВечеряПалеоКетоБез цукруБез глютенуЗвичайне харчування

Піперада

ПескетаріанськеВегетаріанськеОбідВечеряПалеоПерекусКетоБез цукруБез глютенуЗвичайне харчування

Суфле з кабачків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

×
ПескетаріанськеСупВегетаріанськеОбідНизькокалорійнеБез цукруБез лактозиБез глютенуЗвичайне харчування

Суп-пюре зі стручкової квасолі