Scroll to recipe

anamartlet
Складність
Легко
Час
35
Порції
2
Калорійність
82

Інвентар

  • Не вимагається

Інгредієнти

  • Фарш з індички 50 г

  • Фарш із яловичини 50 г

  • Яйце куряче 60 г

  • Капуста запечена 30 г

  • Морква запечена 30 г

  • Хмелі-сунелі 2 г

  • Сіль 5 г

  • Йогурт 40 г

  • Томати в с/с 120 г

  • Гірчиця 10 г

  • Бульйон курячий 120 г

Інструкція приготування

1
Обидва види фаршу змішати з яйцем, подрібненою запеченою капустою і морквою, спеціями та сіллю.
2
Сформувати з готового фаршу тефтелі по 45 г.
3
У сотейнику змішати томати у власному соку, бульйон, гірчицю, сіль, довести до кипіння.
4
Заповнити соус тефтелями, варити в соусі 15 хвилин на середньому вогні.
5
Готові тефтелі подавати з йогуртом.
×
CніданокПескетаріанськеРибаПалеоКетоНизьковуглеводнеВисокобілковеНизькокалорійнеБез цукруБез лактозиБез глютенуЗвичайне харчування

Фриттата з навагою та шпинатом