Scroll to recipe

anamartlet
Складність
Легко
Час
20
Порції
1
Калорійність
189

Інвентар

  • Не вимагається

Інгредієнти

  • Шпинат 100 г

  • Яловичина 200 г

  • Зелень, петрушка, базилік 1 ст.л.

  • Часник гранульований 1 ч.л.

  • Яйце 1 шт.

  • Кокосова олія 1 ст.л.

Інструкція приготування

1
Замішуємо фарш у ємності, додаємо дрібно порізану зелень, яйце, часник, сіль, перець. Формуємо фрикадельки.
2
Розігріваємо на сильному вогні кокосову олію, викладаємо фрикадельки, обсмажуємо з усіх боків 4-5 хвилин.
3
Зменшуємо вогонь до мінімального, накриваємо кришкою на 15 хвилин.
300 в колекції

Про автора
Anastasia
Статті
Вам сподобається
СупОбідПалеоВечеряКетоНизькокалорійнеБез цукруБез лактозиЗвичайне харчування

Суп Гаспачо

М'ясоОбідПалеоВечеряКетоБез цукруБез глютенуЗвичайне харчування

Піперада

ПескетаріанськеВегетаріанськеОбідПалеоВечеряПерекусКетоБез цукруБез глютенуЗвичайне харчування

Суфле з кабачків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

×
ПескетаріанськеВегетаріанськеПалеоВеганськийПерекусКетоНизьковуглеводнеНизькокалорійнеБез цукруБез лактозиБез глютенуЗвичайне харчування

Ароматна намазка на кето хліб