Scroll to recipe

anamartlet
Складність
Легко
Час
40
Порції
2
Калорійність
75

Інвентар

  • Духовка

Інгредієнти

  • Кабачок 200 г

  • Сир 1% 100 г

  • Сир 30% 30 г

  • Часник 1 зубчик

  • Яйце 1 шт.

  • Кріп 20 г

  • Сіль за смаком

  • Перець за смаком

Інструкція приготування

1
Кабачки натерти на крупній тертці і добре віджати, щоб не було рідини.
2
Змішати терті кабачки, тертий сир, кисломолочний сир, подрібнений часник і зелень. Додати сіль і перець.
3
Викласти у форму для запікання і випікати в розігрітій до 200 градусів духовці близько 30 хвилин.
300 в колекції

Про автора
Anastasia
Статті
Вам сподобається
СупОбідПалеоВечеряКетоНизькокалорійнеБез цукруБез лактозиЗвичайне харчування

Суп Гаспачо

М'ясоОбідПалеоВечеряКетоБез цукруБез глютенуЗвичайне харчування

Піперада

ПескетаріанськеВегетаріанськеОбідПалеоВечеряПерекусКетоБез цукруБез глютенуЗвичайне харчування

Суфле з кабачків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

×
ПескетаріанськеВегетаріанськеДесертПалеоПерекусКетоНизьковуглеводнеНизькокалорійнеБез цукруБез глютенуЗвичайне харчування

Яблучні оладки