Scroll to recipe

anamartlet
Складність
Легко
Час
30
Порції
2
Калорійність
99,2

Інвентар

  • Духовка

Інгредієнти

  • Кукурудза

  • Спаржа

  • Морква

  • Вершки

  • Тертий сир пармезан

  • Часник

  • Зелень

Інструкція приготування

1
В окріп поміщаємо кукурудзу, моркву та спаржу. Кип'ятимо 5 хвилин.
2
Для соусу змішуємо вершки, часник натертий і зелень.
3
Овочі викладаємо у формочку та заливаємо соусом.
4
Зверху посипаємо все тертим сиром. Відправляємо в духовку на 15-20 хвилин.
300 в колекції

Про автора
Anastasia
Статті
Вам сподобається
СупОбідПалеоВечеряКетоНизькокалорійнеБез цукруБез лактозиЗвичайне харчування

Суп Гаспачо

М'ясоОбідВечеряПалеоКетоБез цукруБез глютенуЗвичайне харчування

Піперада

ПескетаріанськеВегетаріанськеОбідВечеряПалеоПерекусКетоБез цукруБез глютенуЗвичайне харчування

Суфле з кабачків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

×
CніданокВегетаріанськеВеганськийСмузіПерекусНизькокалорійнеБез цукруБез лактозиБез глютенуЗвичайне харчування

Виноградний детокс-смузі