Scroll to recipe

admin-memoram
Складність
Легко
Час
20
Порції
2
Калорійність
136

Інвентар

  • Вафельниця

Інгредієнти

  • Морква 130 г

  • Банан 1/2 шт.

  • Нутове борошно 160 г

  • Сироп топінамбура 40 г

  • Рослинне молоко 100 г

  • Оливкова олія 4 ст.л.

Інструкція приготування

1
Моркву натерти на великій тертці та об'єднати до однорідності з іншими інгредієнтами.
2
Викласти тісто на розігріту вафельницю, змащену олією, і випікати близько 3-4 хвилин.
3
Дати повністю охолонути і прикрасити за бажанням.
Вам сподобається
СупОбідПалеоВечеряКетоНизькокалорійнеБез цукруБез лактозиЗвичайне харчування

Суп Гаспачо

М'ясоОбідПалеоВечеряКетоБез цукруБез глютенуЗвичайне харчування

Піперада

ПескетаріанськеВегетаріанськеОбідПалеоВечеряПерекусКетоБез цукруБез глютенуЗвичайне харчування

Суфле з кабачків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

×
ОбідПалеоВечеряПтахНизькокалорійнеБез цукруБез лактозиБез глютенуЗвичайне харчування

Салат із курячих сердечок з овочами