Cніданок

Запечені кето фрикадельки

Scroll to recipe

admin-memoram
Складність
Легко
Час
50
Порції
5
Калорійність
168

Інвентар

  • Духовка

Інгредієнти

  • Помідори

  • Фарш із яловичини

  • Червона цибуля

  • Часник

  • Моцареллу

  • Базилік

  • Спеції

Інструкція приготування

1
Змішуємо яловичий фарш із сіллю та перцем.
2
Формуємо маленькі фрикадельки і обсмажуємо їх на середньому вогні до того моменту, поки вони не стануть світлими.
3
Робимо соус: очищаємо помідори, нарізаємо червону цибулю, натираємо часник, додаємо томатну пасту і гасимо 10 хвилин на маленькому вогні.
4
Форми змащуємо томатною пастою, зверху викладаємо фрикадельки і заливаємо все соусом.
5
Викладаємо моцареллу, м'ясо та соус, накриваємо фольгою та відправляємо в духовку на 20-25 хвилин.
6
Знімає фольгу і відправляємо духовку ще на 5-10 хвилин.