М'ясоОбідБез цукруЗвичайне харчування

Тефтелі з броколі

Scroll to recipe

admin-memoram
Складність
Легко
Час
25
Порції
3
Калорійність
125

Інвентар

  • Не вимагається

Інгредієнти

  • Цибуля

  • Морква

  • Фарш із яловичини

  • Брокколі

Інструкція приготування

1
Доводимо до кипіння воду у каструлі, солимо.
2
Поміщаємо броколі в сито, миємо їх, опускаємо в окріп на 2 хвилини.
3
Через дві хвилини піднімаємо сито з брокколі над каструлею, даємо воді стекти і поміщаємо брокколі в ємність з холодною водою.
4
Після того, як броколі остигають у холодній воді, їх можна вживати.
5
Для приготування тефтель обсмажуємо цибулю та морквину.
6
Яловичий фарш заправляємо спеціями, формуємо кульки.
7
Викладаємо кульки на обсмажену морквину із цибулею.
8
Заливаємо водою, щоб вона майже повністю покрила вміст.
9
Тушкуємо до готовності.